Steak met roquefort

Ingrediënten

  • 100 g roquefort
  • 200 g boter
  • 4 steaks
  • 1 teen look
  • 1 bot waterkers
  • kroketjes
  • 2 dl water
  • 1 tl runderbouillon

Hoe je het perfecte steak bakt, lees je bij onze tips. Béarnaise, peperroom, archiduc of natuur, het zijn allemaal manieren om een steak te serveren. Ook met roquefortboter is dit superlekker. Zeker eens proberen!

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Frans
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Hak de look en peterselie fijn!

  2. Cutter de kaas met de boter, peterselie en look tot een roquefortboter. Schik op aluminiumfolie en rol op in een worstje en zet gedurende 2 uur in de koelkast.

  3. Bak de steaks in wat boter. Blus de pan met het water en voeg er de bouillon bij.

  4. Serveer de steaks met een schijfje roquefortboter, waterkers, aardappelkroketjes en de jus.

0
Nog geen stemmen