Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Fruitijsje
Supereenvoudig yoghurtijs
Recept

Supereenvoudig yoghurtijs

Milkshake
Recept

Milkshake

Aardbeien met vanillesaus
Recept

Aardbeien met vanillesaus

Panna cotta met rood fruit en citroenverbena
Recept

Panna cotta met rood fruit en citroenverbena

Slaatje van tomaat, artisjok en mozzarella
Recept

Slaatje van spinazie met sinaasappelvinaigrette en garnalen

Fruitijsje

7 mrt 2013

Ingrediënten

  • 1 mango
  • 1 citroen
  • 2 peren
  • 100 gr kersen
  • 125 gr magere natuuryoghurt (zonder fruit, zonder suiker max 45 Kcal/100g)
  • zoetstof
Let's Get Fit!
Dit kan iedereen
2 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Caloriearm
Dessert

Bereiding

  1. Maak alle fruit schoon, verwijder schil (behalve van de kersen), pitjes, ...

  2. Snijd het fruit in blokjes.

  3. Meng het fruit met de yoghurt en mix fijn met de staafmixer.

  4. Doe het mengsel in friscohoudertjes en laat één nacht opstijven in de diepvries.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

5
Average: 5 (1 vote)
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken: Asperges à la zot van koken
Recept

Asperges à la zot van koken

Loïc: Zot van Koken: Tajine met kip en abrikoos
Recept

Tajine met kip en abrikoos

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Torentje van tomaat-garnaal met kokos-koriandersaus
Recept

Torentje van tomaat-garnaal met kokos-koriandersaus

Loïc: Zot van Koken: Brunchsalade met mangochutney en sesambrood
Recept

Brunchsalade met mangochutney en sesambrood

Loïc: Zot van Koken: Zoete en hartige boekweitpannenkoek
Recept

Zoete en hartige boekweitpannenkoek

Loïc: Zot van Koken: Viswaterzooi
Recept

Viswaterzooi

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen
Recept

Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen

Loïc: Zot van Koken: Parelcouscous, vispapillot met venkel en bosbessenmufins
Recept

Parelcouscous, vispapillot met venkel en bosbessenmufins

Valentijn: love cookies met aardbei
Recept

Valentijn: love cookies met aardbei

Open Keuken met Sandra Bekkari: Schelvis in 't groen
Recept

Open Keuken met Sandra Bekkari: Schelvis in 't groen

Open Keuken met Sandra Bekkari: Botermelkse pap
Recept

Open Keuken met Sandra Bekkari: Botermelkse pap

Sandra's Slimme Tips: Snelle en suikerarme confituur
Recept

Sandra's Slimme Tips: Snelle en suikerarme confituur

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact