Kersentaart

Ingrediënten

  • 250 gr marsepein
  • 4 eieren
  • 1 vel bladerdeeg van 24 cm doorsnede
  • 50 gr boter
  • 4 el amandelschilfers

Heb je een kerselaar in de tuin? Te veel kersen gekocht? Deze lekkere én eenvoudige kersentaart is de oplossing. Smakelijk!

Dit kan iedereen
4 personen
Meer dan 90 minuten
Dessert

Bereiding

  1. Snijd de marsepein in kleine blokjes en meng deze met de eieren. Laat dit mengsel 1 uur weken en maak het daarna glad met 50 g boter.

  2. Schik het bladerdeeg in een taartvorm. Vul de taartvorm met de kersen en giet het marsepeinbeslag eroverheen.

  3. Overstrooi het geheel met de amandelschilfers en bak de taart gedurende 35 minuten in een voorverwarmde oven van 170 graden.

  4. Serveer met poedersuiker.

0

Nog geen stemmen