Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM Kids
  • VTM GO
VTM Koken
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Videorecepten
    • Gelegenheden
    • Specials
    • Wereldkeuken
    • Chefs
  • Nieuws
  • Kooktips
    • Ingrediënten
    • Van het seizoen
  • Programma's
  • Mijn keuken
  • Nieuwsbrief
  • Weekmenu

Zoekveld

Kooktip

Hoe fileer je kabeljauw?

Kooktip

Hoe fileer ik zalm? (en bak ik het in een korstje van sesamzaad)

Kooktip

Hoe bereid ik vis?

Kooktip

Hoe kan ik zelf vis roken?

Kooktip

Hoe bak ik vis op het vel?

Hoe fileer je een forel?

Leraar Patrick van de hotelschool 'Spermalie' toont stap voor stap hoe je aan tafel voor je gasten een forel moet fileren.

Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Recept

Zelf kroketten maken

Balletjes in tomatensaus als aperitiefhapje
Recept

Hapje: miniballetjes in tomatensaus

Zelf vanille-ijs maken
Recept

Zelf vanille-ijs maken

Aardbeienconfituur
Recept

Aardbeienconfituur

Het perfecte recept: zo maak je de lekkerste pannenkoeken
Recept

Het perfecte recept: zo maak je de lekkerste pannenkoeken

Meringue maken
Recept

Meringue maken

Zandkoekjes
Recept

Zandkoekjes

Stoofvlees
Recept

Stoofvlees

Vogelnestje
Recept

Vogelnestje

Gehaktbrood of fricandon
Recept

Gehaktbrood of fricandon

Choco maken
Recept

Choco maken

Kaaskroketten
Recept

Kaaskroketten

Sluit advertentie

Logo DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

JEP
CIM Internet
Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Contact