Kleurrijke zalmbrochette met erwtenpasta en spinazie-muntpesto

Ingrediënten

  • 1 gele courgette
  • 150 g kerstomaatjes
  • 600 g zalm
  • 250 g erwtenpasta

voor de kruidenolie

  • viskruiden
  • 1 tl kurkuma
  • 3 el olijfolie
  • ½ citroen
  • peper
  • fleur de sel

voor de pesto

  • 3 el pijnboompitten
  • 50 g Parmezaanse kaas
  • 2 tenen look
  • 5 el olijfolie
  • ½ citroen
  • 2 handvol babyspinazie
  • 15 blaadjes munt

Een brochette van zalm en courgette gemarineerd in een lekkere kruidenolie, hoe heerlijk is dat? Perfect ook als gerechtje op de barbecue. Alweer een toptip van Sandra.

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Aziatisch

Bereiding

  1. Maak dit gerecht aan de hand van de video.

  2. Smakelijk.

4.5
Average: 4.5 (2 votes)