Kleurrijke zalmbrochette met erwtenpasta en spinazie-muntpesto

Ingrediënten

  • 1 gele courgette
  • 150 g kerstomaatjes
  • 600 g zalm
  • 250 g erwtenpasta

voor de pesto

  • 3 el pijnboompitten
  • 50 g Parmezaanse kaas
  • 2 tenen look
  • 5 el olijfolie
  • ½ citroen
  • 2 handvol babyspinazie
  • 15 blaadjes munt

voor de kruidenolie

  • viskruiden
  • 1 tl kurkuma
  • 3 el olijfolie
  • ½ citroen
  • peper
  • fleur de sel

Een brochette van zalm en courgette gemarineerd in een lekkere kruidenolie, hoe heerlijk is dat? Perfect ook als gerechtje op de barbecue. Alweer een toptip van Sandra.

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Aziatisch

Bereiding

  1. Maak dit gerecht aan de hand van de video.

  2. Smakelijk.

4.5

Average: 4.5 (2 stemmen)