Open Keuken met Sandra Bekkari: Heldenburgers
Ingrediënten
-
4 Volkoren pitabroodjes
-
1 Avocado
-
een handvol Bladspinazie
voor de burgers
-
500 gram Kikkererwten
-
150 gram Maïs
-
1 Rode ui
-
1 teentje Knoflook
-
2 Eieren
-
sap van 1 Limoen
-
1 tl Paprikapoeder
-
Peper en zout
-
een handvol Bladspinazie
-
een handvol Muntblaadjes
-
Een druppeltje Geconcentreerde groentebouillon
voor de saus
-
1 Rode ui
-
Olijfolie
-
2 teentjes Knoflook
-
2 el Tomatenpuree
-
250 gram Passata
-
1½ el Balsamicoazijn
-
1 el Sojasaus
-
1 tl Paprikapoeder
-
1 tl Chilivlokken
-
Peper
Bereiding
Bekijk de video stap voor stap.
Smakelijk!
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be