Open Keuken met Sandra Bekkari: Kalfsstoofpotje met dadels

Ingrediënten

  • 600 gram Kalfsschouder
  • een grote klont Geklaarde boter
  • 1 Ui
  • Peper en zout
  • 1 bussel Wortelen
  • 2 teentjes Knoflook
  • 1 tl Korianderzaadjes
  • 1 tl Komijnzaadjes
  • 2 Zoete puntpaprika's
  • 2 stengels Selder
  • 200 ml Witte wijn
  • 200 ml Groentebouillon
  • 2 takjes Tijm
  • 5 ontpitte Medjoul dadels
  • 1 el Arrowroot
  • 250 ml Water

Sandra Bekkari vliegt er vandaag stevig in met een stoofpotje van kalfsschouder en veel verse groentjes. 

Beginner
4 personen
Meer dan 90 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Volg de video stap voor stap. 

  2. Smakelijk. 

4.5
Average: 4.5 (2 votes)