Open Keuken met Sandra Bekkari: Appelchips en polenta nuggets
Ingrediënten
Voor de appelchips
-
Kaneel
-
Paprikapoeder
-
Cayennepeper
Voor de polenta nuggets
-
250 gram Snelkookpolenta
-
Extra Snelkookpolenta voor de korst
-
1 liter Kippenbouillon
-
150 gram Kalkoenblokjes
-
een stukje Parmezaanse kaas
-
Peper en zout
-
een snuifje Cayennepeper
-
een snuifje Paprikapoeder
-
een handvol Bladpeterselie
-
een handvol Bieslook
voor de saus
-
4 Tomaten
-
1 Rode ui
-
een scheutje Balsamicoazijn
-
2 teenjes Knoflook
-
1 el Tomatenpuree
-
1 el Italiaanse kruiden
-
Zout
Bereiding
Bekijk de video stap voor stap.
Smakelijk.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be