Thaise viskoekjes met pittige dip en frisse salade

Ingrediënten

voor de koekjes

  • 250 g zalmfilet
  • 250 g lengfilet
  • enkele takjes koriander
  • kaffir-limoenblaadjes
  • 2 lente-ui
  • 1 el rodecurrypasta
  • 1½ el vissaus
  • 1 limoen
  • 2 cm gember
  • 1½ el arrowroot
  • 1 ei
  • 1 el chiazaad
  • arachideolie

voor de dipsaus

  • ½ mango
  • 1 teen knoflook
  • 1 chilipeper
  • 1½ limoen
  • 1 handvol cashewnoten
  • 1 el sojasaus
  • honing
  • koriander

voor de salade

  • 1 wortel
  • ½ komkommer
  • ½ mango

Thaise viskoekjes zijn heerlijk als hapje, voorgerecht en zelfs als hoofdgerecht. Eenvoudig te maken en sowieso een succes. 

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Aziatisch

Bereiding

  1. Maak de koekjes aan de hand van de video.

  2. Smakelijk.

5

Average: 5 (1 stem)