Viscurry

Ingrediënten

  • 600 g koolvishaasje
  • 2 builtjes rijst
  • 1 witte ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 cm gember
  • olijfolie
  • 4 tomaten
  • 70 g tomatenpuree
  • 1 el madras curry
  • versgemalen peper
  • zeezout
  • verse koriander
  • 1 blik kokosmelk
  • sap van 1/2 limoen

voor de marinade

  • 2 tl madras curry
  • sap van 1/2 limoen
  • versgemalen peper
  • zeezout

Sandra Bekkari verrast je elke werkdag met een lekker én gezond gerecht. Vandaag op het menu: viscurry. Wil je het thuis zelf eens maken? Bekijk dan de stap-voor-stap video. Hieronder vind je de ingrediëntenlijst. Smakelijk!

Benieuwd naar de volledige aflevering? Klik hier.

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Indisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Maak de curry aan de hand van de video. 

  2. Smakelijk!

5

Average: 5 (2 stemmen)