Aardappelhapje met geitenkaas en zalm

Ingrediënten

Nog op zoek naar een extra hapje? Dit aardappelhapje kan je op voorhand maken, is eenvoudig en superlekker. Bewaar het wel in de koelkast.

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Stoom de aardappelen beetgaar. (ongeveer 10 à 15 minuten vanaf het water kookt, afhankelijk van de grootte). Zorg dat ze zeker niet platgekookt zijn. Schil ze en snij in schijfjes van 2cm dik.

  2. Meng de geitenkaas met zure room. Kruid met peper en zout.

  3. Hol de aardappelschijfjes uit. Zorg wel dat je er niet door zit.  Vul op met het geitenkaasmengsel.

  4. Snij gerookte zalm in stukjes. Leg op de geitenkaas. 

  5. Werk af met extra peper en een takje dille.

0
Nog geen stemmen