Cornetto 'smos' met kip-peperroomsalade

Ingrediënten

  • 5 kip-peperroomsalade
  • 2 tomaten
  • 1 teentje knoflook
  • 10 sneetjes stokbrood (flinterdun)
  • gesnipperde bieslook
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Hapje

Bereiding

  1. Strijk de sneetjes stokbrood in met olijfolie en wikkel ze rond conische bakvormpjes. Bak ze in de oven op 150 °C. Strijk de stokbrood hoorntjes in met het teentje knoflook.

  2. Vul de hoorntjes met de kipsalade. Snijd de tomaten in vieren en haal de pitjes eruit. Leg de pitjes op de kipsalade en werk af met wat bieslook en enkele druppels olijfolie.

0
Nog geen stemmen

De wereld rond in 50 tapas

Auteur
Christer Elfving
Uitgeverij
Lannoo
Fotografie
Studio Verne
ISBN
9789020977783