Courgette rolls

Ingrediënten

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Vegetarisch
Hapje

Bereiding

  1. De uiteindes van de courgettes afsnijden. Met een dunschiller fijne slierten of sneetjes courgette afsnijden. Een bakplaat met olijfolie besprenkelen, daarop de courgettesneetjes schikken. Kruiden met peper, en nog wat extra olijfolie op de courgettes sprenkelen. 10' in een oven van 175°C bakken. Of je kan een grillpan gebruiken, bestrijk hiervoor de courgettes goed met olijfolie, en niet de grill.

  2. In een bolkommetje de ricotta mengen met 1 theelepel olijfolie, sap van een halve citroen. Verse basilicum fijnsnijden en toevoegen aan de ricotta. De pitten in een pan roosteren, zonder vetstof. Uithalen en toevoegen aan de ricotta.

  3. Courgettesneetjes hiermee bestrijken en strak oprollen, laten opstijven in de koelkast en in schijfjes snijden.

0
Nog geen stemmen