Gefrituurde cervela met een pittig sausje

Ingrediënten

  • 2 cervela's
  • 1 el ketchup
  • 1 el zelfgemaakte mayonaise
  • 1 th lepel gehakte ui
  • 1 mespunt currypoeder
  • 1 mespunt cayennepeper
  • 1 lente-ui, fijngesneden
Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Hapje

Bereiding

  1. Snij de cervela's eerst in drie gelijke stukken en maak inkepingen: één over de lengte en drie per stuk over de breedte.

  2. Frituur de stukjes worst tot ze mooi openkrullen en goudbruin zijn.

  3. Maak een sausje door de ketchup en de mayonaise te mengen met de ui, het currypoeder en de cayennepeper. Versier met lente-ui.

  4. Tip: Je kan dit receptje maken met gelijk welke gebakken worst.

0
Nog geen stemmen

Happy Days met Sofie Dumont

Recepten
Sofie Dumont
Redactie
Sofie Maertens
Uitgeverij
Borgerhoff & Lamberigts en VTM Books
Fotografie
Kris Vlegels & Sigfrid Eggers
ISBN
9789089313133