Gevulde bloempotjes met chocolade en Oreocrumble

Ingrediënten

  • 280 g choco
  • 2 eieren
  • 60 g bloem
  • 300 ml volle room
  • 140 g donkere chocolade
  • oreokoekjes
  • groene suikerpasta
  • suikerbloemetjes

Hoe schattig zijn deze bloempotjes? Je vult ze met een brownie en een chocolademousse. Voor de brownie heb je maar 3 ingrediënten nodig. Voor de mousse maar 2. Echt moeilijk kan het dus niet zijn. Afwerken doen we met een crumble van Oreo. Hoe goed is dat?

Beginner
4 personen
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Meng bloem met choco en eitjes tot een homogene massa.

  2. Lepel in de potjes en bak 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.

  3. Haal uit en snij de bovenkant af.

  4. Klop de room stijf. Smelt de chocolade. Spatel chocolade en room onder elkaar en lepel op de afgekoelde brownie.

  5. Cutter de oreokoekjes tot crumble. Lepel over de mousse.

  6. Haal de groene suikerpasta door een lookpers. Versier met dit suikergras en de bloemetjes de bloempotjes.

0
Nog geen stemmen