Gevulde champignons met zalm en kaas

Ingrediënten

  • 2 persappelsienen
  • 2 el olijfolie
  • 1 el wittewijnazijn
  • 10 g boter
  • 2 sneetjes gerookte zalm
  • ½ bosje dille
  • peper
  • zout

Een hapje dat snel en eenvoudig te maken valt? Deze paddenstoelen vul je op, plaats je in de oven en op minder dan een halfuur heb je een heerlijk hapje.

Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Bereid de champignons door de voet van de champignons te verwijderen. Borstel en reinig ze.

  2. Snij de zalm in kleine stukjes. Meng de zalm met de bieslook en de Maredsous® Dubbelroom in een pot.

  3. Vul de champignons met de zalmmassa.

  4. Plaats het geheel 10 minuten in een voorverwarmde oven tot het bovenste deel van de champignons gegratineerd is

0

Nog geen stemmen

Fijn samenzijn met Maredsous®

De zomer staat voor de deur. Perfect voor een boele frisse gerechtjes met Maredsous.

 

Ontdek meer over dit hapje.

Bekijk meer recepten met Maredsous!