Opgerolde broodhapjes met zalm, ham en gandaham

Ingrediënten

  • 4 sneetjes gekookte ham
  • 4 sneetjes Gandaham
  • 4 sneetjes gerookte zalm
  • smeerboter
  • 1 toastbrood
  • aluminiumfolie

Eenvoudig hapje, klaar in 1 2 3. En lekker!

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Hapje

Bereiding

  1. Neem het toastbrood dat in de lengte gesneden is en snijd de korst ervan af. Smeer in met boter.

  2. Beleg met ofwel een plakje gekookte ham, ofwel met plakje zalm, of met gandaham. Laat het bovenste deel (ongeveer 3 cm) onbelegd - dus daar heb je enkel boter.

  3. Rol de snede brood met beleg op. Zorg ervoor dat je eindigt met het stukje onbelegd.

  4. Rol de broodrol op in aluminiumfolie. Laat 2 uur opstijven in de koelkast. Snijd in schijfjes vlak voor je het serveert.

5
Average: 5 (1 vote)