Hapje met Maredsous, geitenkaas en hummus

Ingrediënten

  • 200 g geitenkaas (Maredsous)
  • 4 sneetjes pompernikkelbrood
  • kikkererwten
  • 4 blaadjes munt
  • cayennepeper
  • peper
  • zout
  • olijfolie

Deze Marokkaanse hapjes met geitenkaas en hummus zijn 100 procent vegetarisch, lekker licht en overheerlijk. 

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Vegetarisch

Bereiding

  1. Giet het citroensap over de kikkererwten.

  2. Voeg olijfolie toe.

  3. Kruid met zout en cayennepeper.

  4. Doe alles in een mixer en meng om hummus te verkrijgen.

  5. Smeer de Maredsous® Geitenkaas op één helft van het brood en de hummus op de andere helft.

  6. Garneer met de gesneden groenten en kruiden.

0
Nog geen stemmen

Fijn samenzijn met Maredsous®

De zomer staat voor de deur. Perfect voor een boele frisse gerechtjes met Maredsous.

 

Ontdek hier meer recepten met Maredsous!