Brunchen in de vakantie: boterham met Maredsous, vijgen en dille

Ingrediënten

  • 160 g Maredsous Dubbelroom
  • 4 sneetjes donker brood (Maredsous Abdijbrood)
  • 1 bos dille
  • 150 g gepofte en geroosterde tarwekorrels bv. Smacks

Of je het nu als hapje, als voorgerecht of als gezonde lunch serveert, dit is altijd lekker. Bovendien is het supersimpel, dus waarom zou je het niet meenemen in een boterhammendoos?

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Vegetarisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Lepel de Maredsous® Dubbelroom in een kom, snij de dille fijn en meng.

  2. Snij 3 vijgen in partjes. Haal het binnenste uit de vijgen om te pletten.

  3. Smeer het mengsel van dille & Maredsous® Dubbelroom op de boterham met daarna de geplette vijgen en wat gepofte tarwekorrels.

  4. Werk af met de partjes van de vierde vijg, de gepofte tarwekorrels en dilletakjes.

0
Nog geen stemmen

Fijn samenzijn met Maredsous®

De zomer staat voor de deur. Perfect voor een boele frisse gerechtjes met Maredsous.

 

Ontdek hier meer recepten met Maredsous!