Studio Verne
Jalapeños gevuld met san simonkaas en mangosalsa
Ingrediënten
-
bloem
-
1 ei
-
handvol cornflakes
-
frituurolie
-
1 zakje gekookte zwarte boontjes
-
2 rijpe mango's
-
1 komkommer
-
250 gr San Simonkaas
-
10 gr verse jalapeños
-
1 ui
-
5 pomamoretomaten
-
2 el mango-jalapeñoglaze
-
1 el limoensap
-
1 el koriander
Bereiding
Rooster de jalapeños met een brandertje of onder de grill. Schil ze en snijd ze aan een lange kant open. Haal de zaadjes eruit en vul ze met de kaas. Maal de cornflakes fijn. Haal de pepertjes door de bloem, het losgeklopte ei en de cornflakes en frituur ze 2 tot 3 minuten in olie op 180 °C. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Meng alle ingrediënten voor de salsa. Serveer de jalapeños met de salsa.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be