Jalapeños gevuld met san simonkaas en mangosalsa

Ingrediënten

  • bloem
  • 1 ei
  • handvol cornflakes
  • frituurolie
  • 1 zakje gekookte zwarte boontjes
  • 2 rijpe mango's
  • 1 komkommer
  • 250 gr San Simonkaas
  • 10 gr verse jalapeños
  • 1 ui
  • 5 pomamoretomaten
  • 2 el mango-jalapeñoglaze
  • 1 el limoensap
  • 1 el koriander
Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Hapje

Bereiding

  1. Rooster de jalapeños met een brandertje of onder de grill. Schil ze en snijd ze aan een lange kant open. Haal de zaadjes eruit en vul ze met de kaas. Maal de cornflakes fijn. Haal de pepertjes door de bloem, het losgeklopte ei en de cornflakes en frituur ze 2 tot 3 minuten in olie op 180 °C. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

  2. Meng alle ingrediënten voor de salsa. Serveer de jalapeños met de salsa.

0
Nog geen stemmen

De wereld rond in 50 tapas

Auteur
Christer Elfving
Uitgeverij
Lannoo
Fotografie
Studio Verne
ISBN
9789020977783