Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Mini pomme d'amour
Chocoladerol met aardbeien
Recept

Chocoladerol met aardbeien

Tarte con lamponi e basilico
Recept

Tarte con lamponi e basilico

Kriekentaart
Recept

Lekker bakken: Kriekentaart met vanillepudding

Red Velvet Cupcakes
Recept

Red Velvet Cupcakes

Amandelkoekjes met 'boerenjongens'
Recept

Amandelkoekjes met 'boerenjongens'

Mini pommes d'amour

9 mei 2012

Ingrediënten

  • 2 appels
  • 250 gr marsepein
  • 2 citroenen
  • 1 kg isomaltsuiker
  • rode kleurstof

materiaal

  • 10 aperitiefstokjes
Gevorderde
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Hapje

Bereiding

  1. Haal kleine bolletjes uit de appels en leg deze in het citroensap. Laat dit uitlekken op een keukenpapiertje.

  2. Rol de marsepein dun uit en bekleed de appelbolletjes met marsepein.

  3. Kook de isomaltsuiker met een beetje water en voeg rode kleurstof toe.

  4. Steek de appelbolletjes op een stokje en dip deze in de suiker. Laat ondersteboven uitlekken.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

0
Nog geen stemmen
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Zot van Koken: Gyozas met ponzu saus en chili olie
Recept

Gyozas met ponzu saus en chili olie

Loïc: Zot van Koken: 3 apero dips
Recept

3 apero dips

Loïc: Zot van Koken: Zoete en hartige boekweitpannenkoek
Recept

Zoete en hartige boekweitpannenkoek

Loïc: Zot van Koken: Tapas: pan con tomate, patatas bravas, croquetas de jamon
Recept

Tapas: pan con tomate, patatas bravas, croquetas de jamon

Loïc: Zot van Koken selderstengels met dip
Recept

Selderstengels met dip

Gegrilde Franse perziken met spek, geitenkaas en lavendel
Recept

Gegrilde Franse perziken met spek, geitenkaas en lavendel

Open Keuken met Sandra Bekkari: volledige aflevering van 28 februari 2018
Recept

Krabkoekjes met gepofte knoflook-mayonaise

Courgetterolletjes met gerookte zalm
Recept

Courgetterolletjes met gerookte zalm

Superfood crackers
Recept

Superfood crackers

Gegratineerde oesters met champagne
Recept

Gegratineerde oesters met champagne

Hartige popcorn
Recept

Hartige popcorn

Hartige muffins met wortel en kaas
Recept

Hartige muffins met wortel en kaas

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact