Red Velvet Cupcakes

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Amerikaans
Dessert

Bereiding

  1. Verbrokkel de boter in een kom en mix de boter tot deze smeuïg is.

  2. Voeg de suiker toe en mix tot de hij versmolten is met de boter.

  3. Voeg de eieren toe en mix op een lage stand tot een homogene massa. Schraap de vanillezaadjes uit de stok, en meng ook onder het deeg.

  4. Zeef de bloem, samen met het bakpoeder en cacaopoeder en voeg bij het deeg. Meng goed door met een garde. Giet de kleurstof en het bicarbonaat erbij en roer opnieuw goed door.

  5. Meng tenslotte de karnemelk en de appelazijn onder het deeg. Roer goed zodat je een mooie homogene massa hebt.

  6. Schep het deeg in cupcake-vormpjes en zet ze in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 25 minuten.

0
Nog geen stemmen

Red velvet cupcakes

1. Gebruik genoeg boter
2. Voeg hele eieren toe
3. Gebruik genoeg rode kleurstof