Minispiesjes met sint-jakobsvruchten en chorizo

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Hapje

Bereiding

  1. Dep de sint-jakobsvruchten droog met keukenpapier en leg ze in een kom met de olijfolie en het sinaasappelsap.

  2. Snijd de chorizo in 24 heel dunne plakjes.

  3. Rijg elke sint-jakobsvrucht tussen twee plakjes chorizo aan cocktailprikkers.

  4. Rooster de minispiesjes 30 seconden aan elke kant in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bestrooi met peper uit de molen en serveer.

5
Average: 5 (1 vote)

Flaxbourne, Pinot Grigio 2011 (Marlborough, Nieuw-Zeeland)

Albert Heijn, €6,99
Duurzaam geproduceerde witte die geurt en smaak naar meloen, pompelmoes, Cox-appel, conferencepeer en anijs. Bovendien limoenfris en kruidig.