Paasbrunch: toast met roerei, spek en Maredsous

Ingrediënten

  • 200 g smeerkaas (Maredsous Emmental Grand Cru)
  • 4 dikke sneetjes bruin brood
  • 8 reepjes spek
  • 1 el gehakte kruiden (peterselie, dragon, bieslook)
  • 60 g boter

Luxe-ontbijt of een feestelijk hapje, met dit gerechtje van chef Ricardo kun je alle kanten uit. Wil je uitpakken tijdens de jaarlijkse paasbrunch? Dan is het met dit recept zeker geen probleem.

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Snij rondjes uit het brood. Beboter en bak de sneetjes brood.

  2. Smeer het brood in met Maredsous® smeerkaas Emmental en zet in een voorverwarmde oven.

  3. Bak de spekreepjes met een beetje boter licht krokant.

  4. Maak een roerei. 

  5. Beleg de toast met het eitje, spek en de fijngehakte kruiden.

0
Nog geen stemmen

Fijn samenzijn met Maredsous®

De zomer staat voor de deur. Perfect voor een boele frisse gerechtjes met Maredsous.

 

Ontdek hier meer recepten met Maredsous!