Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Pasta a la carbonara
Snel en makkelijk: pasta carbonara
Recept

Snel en makkelijk: pasta carbonara

Pasta carbonara met pancetta
Recept

Pasta carbonara met pancetta

Pasta carbonara
Recept

Pasta carbonara

Spaghetti carbonara met gekruide tofu
Recept

Spaghetti carbonara met gekruide tofu

De enige echte spaghetti alla carbonara
Recept

De enige echte spaghetti alla carbonara

Pasta a la carbonara

15 sep 2011

Ingrediënten

  • 3 dl slagroom
  • 100 gr parmezaanse kaas
  • 4 eieren
  • 8 plakjes spek
  • 4 el olijfolie
  • 400 gr pasta
  • bakboter
Piet Huysentruyt
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Snij het spek in fijne reepjes en bak het krokant in bakboter.

  2. Meng de eieren met de room, het spek en de kaas.

  3. Kook de pasta gaar en meng hem daarna met het eiermengsel.

  4. Zet nog even op het vuur en serveer.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

0
Nog geen stemmen
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken: Penne met salsiccia di finocchio
Recept

Penne met salsiccia di finocchio

Loïc: Zot van Koken: Cavatelli met pesto, witte bonen en gerookte mozzarellabolletjes
Recept

Cavatelli met pesto, witte bonen en gerookte mozzarellabolletjes

Loïc: Zot van Koken: Pasta vongole van Loïc
Recept

Pasta vongole van Loïc

Loïc: Zot van Koken: Toast met sardines en spaghetti express
Recept

Toast met sardines en spaghetti express

Loïc: Zot van Koken: Gevulde aubergine met orzo
Recept

Gevulde aubergine met orzo

Loïc: Zot van Koken: Canneloni surprise
Recept

Canneloni surprise

Loïc: Zot van Koken: Pasta met kip en tomatensaus
Recept

Pasta met kip en tomatensaus

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen
Recept

Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen

Loïc: Zot van Koken: Open lasagne met pesto en courgette
Recept

Open lasagne met pesto en courgette

Loïc: Zot van Koken: Single pot pasta met steak en pesto
Recept

Single pot pasta met steak en pesto

Loïc: Zot van Koken mosselen met linguine
Recept

Mosselen met linguine

Zot van koken: Tortellini 3 kazen
Recept

Tortellini 3 kazen

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact