Video: Provençaals breekbrood met camembert, tijm en rozemarijn
Provençaals breekbrood met camembert, tijm en rozemarijn
Uw video is aan het laden...

Provençaals breekbrood met camembert, tijm en rozemarijn

Ingrediënten

Met dit aperitiefbrood zit je zeker goed. Gooi het op de barbecue, wat kruiden en de kaas erbij en je hebt dadelijk een aperitiefhapje. Ook lekker uit de oven.

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Amerikaans

Bereiding

  1. Snij het brood in. 

  2. Vul elke inkeping met takjes rozemarijn en tijm. Besprenkel met flink wat olijfolie. Leg op de barbecue.

  3. Open het doosje camembert, verwijder de folie. Leg de kaas terug in het doosje. Plaats het doosje op aluminiumfolie op de barbecue. Zo schiet het niet in brand.

  4. Sluit de barbecue en laat het brood en de kaas warm worden. Wanneer de kaas gesmolten is, is het klaar.

  5. Haal van de barbecue, breek een stuk uit het brood en dip in de kaas.

0

Nog geen stemmen