Rauwe asperges met ganzenlever en crumble van quinoa

Ingrediënten

  • 25 gr quinoa
  • 2 Asperges
  • 100 gr minichampignons
  • 2 dl druivenpitolie
  • 1 dl sojasaus
  • 2 dl rijstazijn
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Hapje

Bereiding

  1. Breng de druivenpitolie, sojasaus en rijstazijn samen aan de kook. Leg er de minichampignons in en laat ze een uurtje trekken. Steek intussen 8 ronde vormpjes uit de ganzenlever.

  2. Schil de asperges en trek er slierten van met een dunschiller, probeer deze zo goed als mogelijk op te rollen.

  3. Kook de quinoa volgens het voorschrift op de verpakking. Verwarm ondertussen de oven voor op 60°C. Giet de quinoa af, spreid de graantjes uit op een bakplaat en laat deze 3 uur drogen in de oven.

  4. Daarna gaan we frituren op 180°C, en laten uitlekken op keukenpapier (overstrooien met een weinig zout)

  5. Verdeel de ganzenlever over de borden, leg er de rauwe aspergesliertjes op. Garneer met de minichampignons en de crumble van quinoa.

0

Nog geen stemmen