Volkoren spaghetti Napolitana met tonijn

Ingrediënten

Met een pastagerecht zit je altijd goed. Een snelle lunch, een feestmaaltijd of een voedzaam avondmaal, het kan allemaal. Zomer, winter, lente of herfst, in elk seizoen vind je wel een passend gerechtje. Probeer dit gerechtje of laat je verrassen door één van onze andere toppers met Barilla® pasta. >> Bekijk hier onze special met alle recepten.

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten

Bereiding

  1. Breng een grote pot water aan de kook. Voeg zout toe zodra het water kookt (ong. 7 gram per liter) en laat de Volkorenspaghetti koken gedurende de aangegeven tijd op het pak.

  2. Bak tegelijkertijd de ui en knoflook in olijfolie in een grote antikleefpan. Haal de knoflook uit de pan zodra de ui mooi goudgeel is en voeg de in dunne schijfjes gesneden chilipeper toe (verwijder de zaadjes voor een fijnere smaak).

  3. Doe er de tonijn (uitgelekt, zonder olijfolie) en Napoletana saus bij. Laat enkele minuten sudderen.

  4. Giet de al dente Volkorenspaghetti af en doe deze bij de Napoletana saus en tonijn.

  5. Serveer naar smaak met vers gemalen peper.

0
Nog geen stemmen