Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Pitapizzaatjes (32 stuks)
Recept

Pitapizzaatjes (32 stuks)

Pizza alla Napoletana
Recept

Pizza alla Napoletana

Auberginerolletjes met roerei
Recept

Auberginerolletjes met roerei

Bladerdeegpizza met geroosterde tomaat en brie
Recept

Bladerdeegpizza met geroosterde tomaat en brie

Gouden pompoenballetjes met gember en citroen
Recept

Gouden pompoenballetjes met gember en citroen

Warme canapés met mozzarella

15 sep 2011

Ingrediënten

  • 4 sneden wit brood zonder korst
  • 8 kleine buffelmozzarella
  • 4 ansjovisfilet op zout
  • 2 tomaten
  • bladpeterselie
Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Italiaans
Hapje

Bereiding

  1. Verhit de oven tot 220 °C (stand 7).

  2. Snijd de boterhammen doormidden.

  3. Leg op elk stuk een halve mozzarella en een ansjovisfilet. Verdeel er de plakjes tomaat over.

  4. Leg de canapés op een bakplaat en zet ze een paar minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.

  5. Garneer ze met peterselie en dien ze op.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

5
Average: 5 (1 vote)

Zilveren lepel

Auteur:
Diverse
Uitgeverij:
Standaard Uitgeverij
ISBN: 9789002223211

Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Zot van Koken: Gyozas met ponzu saus en chili olie
Recept

Gyozas met ponzu saus en chili olie

Loïc: Zot van Koken: 3 apero dips
Recept

3 apero dips

Loïc: Zot van Koken: Zoete en hartige boekweitpannenkoek
Recept

Zoete en hartige boekweitpannenkoek

Loïc: Zot van Koken: Tapas: pan con tomate, patatas bravas, croquetas de jamon
Recept

Tapas: pan con tomate, patatas bravas, croquetas de jamon

Loïc: Zot van Koken selderstengels met dip
Recept

Selderstengels met dip

Gegrilde Franse perziken met spek, geitenkaas en lavendel
Recept

Gegrilde Franse perziken met spek, geitenkaas en lavendel

Open Keuken met Sandra Bekkari: volledige aflevering van 28 februari 2018
Recept

Krabkoekjes met gepofte knoflook-mayonaise

Courgetterolletjes met gerookte zalm
Recept

Courgetterolletjes met gerookte zalm

Superfood crackers
Recept

Superfood crackers

Gegratineerde oesters met champagne
Recept

Gegratineerde oesters met champagne

Hartige popcorn
Recept

Hartige popcorn

Hartige muffins met wortel en kaas
Recept

Hartige muffins met wortel en kaas

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact