Torentje van bloedworst, appel en puree

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Haal het vel van de bloedworst. Snij in stukjes. ...
Ingrediënten: bloedworsten, boter, honing, peper, zout
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Gemarineerde zalm met rode kool

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de zalm in reepjes. Snijd de kool in fijne reepjes. Snijd de appel in kleine blokjes. Snijd de bloedworst ...
Ingrediënten: rauwe zalm, limoenen, acaciahoning, appel, sesamolie
Beginner Minder dan 15 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Ree met kweepeer en bloedworst

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Bak de ree mooi bruin. Bevochtig met water en wijn. Voeg er de PH Wildbouillon, groenten, tijm en laurier bij en ...
Ingrediënten: reefilet, ree nek, aardappelpuree, gedroogde bospaddenstoelen (eekhoorntjesbrood), rode wijn
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen