Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Keuken
Belgisch
2
Apply Belgisch filter
Maaltijd
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Beginner
3
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
2
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48203
49962
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Gebakken Sint-Jakobsvruchten, witloof en spruitjes, crumble van bloedworst
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
17 nov 2016
...
Ingrediënten:
Sint-Jakobsvruchten
, peper,
zout
,
spruiten
,
zure room
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht
4 personen
Mijn Pop-uprestaurant!: Coquilles met bloedworst en appel
Mijn Pop-uprestaurant!
29 apr 2014
Schil de appelen en snij in stukjes. Karamelliseer in een mix van bruine en gewone suiker en boter. Voeg fijngesneden ...
Ingrediënten:
rode kool
,
steranijs
,
kardemom
,
appels
,
gember
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht
4 personen