Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
(-)
Remove Frans filter
Frans
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Belgisch
1
Apply Belgisch filter
Italiaans
1
Apply Italiaans filter
Maaltijd
Hoofdgerecht
2
Apply Hoofdgerecht filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Beginner
4
Apply Beginner filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Gegratineerde kreeft
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 dec 2014
Kook de kreeft gedurende 5 minuten. Snijd ze in 2 en verwijder de maag en het darmkanaal. Haal het vlees er voorzichtig ...
Ingrediënten:
verse kreeften (600gr)
, fijngehakte sjalot,
fijngehakte look
, Alpro soya Bakken en Braden,
shiitake champignons
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen
Lasagne van kreeft met tijmboter en schaaldierenjus
Wout Bru
6 okt 2011
Bind de kreeft op een stevig recht voorwerp zoals een houten vork Stoom de kreeft gedurende 3 minuten. Verwijder ...
Ingrediënten:
kreeften (Bretoense)
, gekonfijte tomaatjes,
tijm
,
room
,
boter
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen