Knolseldersoepje met witbier, kreeft en Ganda Ham
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: Gandaham, ui, knolselder, lookteentje, witbier
Gegratineerde kreeft
Ingrediënten: verse kreeften (600gr), fijngehakte sjalot, fijngehakte look, Alpro soya Bakken en Braden, shiitake champignons
Oosterscheldekreeft met lentegroenten
Ingrediënten: Oosterschelde of Europese kreeft, Groene asperges, Witte asperges, Bloemkool, jonge worteltjes
Lasagne van kreeft met tijmboter en schaaldierenjus
Ravioli van girollen en kreeft
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: kervel, eigeel, Alpro soya Bakken en Braden, water, witte wijn
Risotto met kreeft
Ingrediënten: kleinkorrelige risottorijst, fijngehakte look, witte wijn, kippenbouillon (warm), boter