Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Mediterraans filter
Mediterraans
Keuken
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
Remove Mediterraans filter
Mediterraans
Belgisch
189
Apply Belgisch filter
Frans
49
Apply Frans filter
Italiaans
48
Apply Italiaans filter
Aziatisch
38
Apply Aziatisch filter
Spaans
12
Apply Spaans filter
Thais
8
Apply Thais filter
Japans
7
Apply Japans filter
Scandinavisch
5
Apply Scandinavisch filter
Amerikaans
3
Apply Amerikaans filter
Zuid-Amerikaans
2
Apply Zuid-Amerikaans filter
Indisch
1
Apply Indisch filter
Midden-Oosters
1
Apply Midden-Oosters filter
Maaltijd
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Hoofdgerecht
64
Apply Hoofdgerecht filter
Hapje
14
Apply Hapje filter
Lunch
6
Apply Lunch filter
Bijgerecht
4
Apply Bijgerecht filter
Dessert
4
Apply Dessert filter
Soep
4
Apply Soep filter
Salades
3
Apply Salades filter
Brunch
1
Apply Brunch filter
Dranken
1
Apply Dranken filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Snack
1
Apply Snack filter
Moeilijkheid
Beginner
2
Apply Beginner filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
De Keuken van Sofie
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Venusschelpen met serranoham en tomatensalade
Sofie Dumont
-
De Keuken van Sofie
30 aug 2016
Verwarm de oven voor op 190°. ...
Ingrediënten:
bieslook
,
citroenmelisse
, walnotenolie, citroen, serranoham
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Mediterraans
4 personen
Tajine met gamba's en chermoula
11 jun 2012
Maak eerst de chermoula: wrijf de knoflook met het zout in een vijzel met een stamper fijn. Snijd de peterselie ...
Ingrediënten: gamba's,
knoflook
,
bosje bladpeterselie
,
koriander
, mild paprikapoeder
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Marokkaans
Hoofdgerecht
4 personen