Limoenkaastaart

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Maak eerst de bodem. Neem hiervoor de koekjes en breek ze in grote stukken. Smelt de boter, los daar de suiker ...
Ingrediënten: boter, rietsuiker, verse kaas, petit beurre koekjes, ricotta
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch Dessert 6 personen

Kaaskroketten

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Smelt de boter in een pot en voeg de bloem toe. Laat even aanbakken tot een roux. Giet er de melk op en blijf roeren ...
Ingrediënten: melk, groentenbouillon, gemalen kaas, bloem, boter
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Hamkroketten

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Doe de melk, de bloem en de boter in een pot, zet deze op het vuur en maak een dikke bechamelsaus. ...
Ingrediënten: Ganda ham, paneermeel, bloem, boter, melk
Beginner Meer dan 90 minuten Hapje 4 personen

Pizza quattro formaggi over the top

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 195°C. ...
Ingrediënten: kruidenkaas, ansjovis, restjes kaas (blauwe, parmezaan, geitenkaas met korst, Brusselse kaas, …), ui, ALPRO Bakken en Braden
Beginner Meer dan 90 minuten

Hasseltse speculaas

Breng de boter op kamertemperatuur. Meng ze op tafel of in een kom met de suiker, het zout en de kaneel. Voeg de ...
Ingrediënten: zout, kaneel, eidooiers, koud water, honing
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch Gebak 4 personen

Peperkoek

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Doe het water en de honing in een pot. Verwarm het en laat het net niet koken. ...
Ingrediënten: roggebloem, 800 gr + 200 gr lopende honing, water, kruiden, bicarbonaat
Beginner Meer dan 90 minuten Dessert 4 personen