Mijn Pop-uprestaurant 2016: tortilla met kip en tzatziki van Sven en Amanda
Ingrediënten: courgette, kipfilets, peper, zout, tortillavellen
Zalmfilet met knoflook-, kruiden- en citrusboter
Ingrediënten: zalmfilets zonder huid, olijfolie, zout en peper, boter (bv. Kerrygold),
Ginger fizz: frisse mocktail met gember en citroen
Kipsandwich met tomaat en mosterd
Ingrediënten: mosterd, augurken, sla, witte boterhammen, mayonaise
Glutenvrije en lactosevrije havermoutpap
Ingrediënten: glutenvrije havervlokken , kokend water, plantaardige melk , 10 diepvriesframbozen, chiazaad
Yacon Gin-Tonic
Ingrediënten: Yacon gin (Yep), gin tonic (Fever Tree Mediterranean), citroen, limoengras, ijsblokjes
Snelle lemon curd
Ingrediënten: eieren, bloemsuiker, grote citroenen, boter,
Cocktail: Gin Atomic²
Ingrediënten: basilicum, gin (bv. Atomic Gin), vlierbloesemsiroop, citroensap, orange bitters