Eierkoeken lactosevrij en glutenvrij
Ingrediënten: kristalsuiker, eieren, zelfrijzende gluten- en lactosevrije bloem, maïszetmeel, bicarbonaat
Verloren brood met lactosevrije yoghurt, aardbei en blauwe bessen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Suikervrije cupcakes met mango en kiwi
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kiwi, mango, platte kaas (type Petit Suisse), bloem, sesamolie
Chocolademousse met gekonfijte sinaasappelschil en munt
Ingrediënten: pure chocolade, zout, sinaasappels, suiker, eieren
Glutenvrije warme fondantpuddinkjes met frambozen
Ingrediënten: plantaardige olie, om in te vetten, diepvriesframbozen, half ontdooid, vanille-extract, eieren, losgeklopt, op kamertemperatuur, gecondenseerde melk
Havermout pannenkoeken
Piet Huysentruyt - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: fijne havermout, ei, haverdrank, platte kaas, pure chocolade (70%)
Eenvoudige chocoladetaart
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Rijstpap met abrikozen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: dessertrijst, verse abrikozen, melk, 'suikervervanger' (energievrije strooizoetstof), amandelen
Appeltaart voor diabetici met ijs
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: bladerdeeg, rode appelen, amandelpoeder, afgestreken el stevia , (margarine) boter