Verloren brood met lactosevrije yoghurt, aardbei en blauwe bessen
Ingrediënten
-
1 glutenvrij brood
-
150 g aardbeien
-
100 g blauwe bessen
-
4 el rauwe honing
-
500 cl amandel- of hazelnootmelk
-
100 g (kokosbloesem)suiker
-
kokosvet (om gewone olie in te bakken)
-
150 g (lactosevrije) yoghurt
Bereiding
Snij het brood in sneetjes.
Meng de eieren met de amandelmelk.
Haal het brood door de melk. Bestrooi met de suiker.
Bak de sneetjes aan in kokosolie.
Plet de aardbeien. Meng onder de sojayoghurt. (Gebruik gewone of lactosevrije yoghurt)
Lepel wat aardbeienyoghurt op de sneetjes brood. Werk af met besjes naar keuze.
Werk eventueel af met een lepel honing.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be