Mijn Pop-uprestaurant 2016: overheerlijk ontbijtplankje van Caroline en Gillian

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de vegan choco: smelt de vegan chocolade in de warme amandelmelk. Meng die met de hazelnootpasta, de honing ...
Ingrediënten: hazelnootpasta, vegan chocolade, amandelmelk, honing of agavesiroop, cacaopoeder (raw, ongezoet)
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Mocktail met citroengras, gember en tonic

Maak de siroop: snij de citroengras overlangs in twee. Snij de gember in schijfjes. Doe samen met water en suiker ...
Ingrediënten: citroengras, gember, suiker, water, limoenen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans 2 personen

Luxe-ontbijt: 'American pancakes' met yoghurt-sabayon en granolakrokantje

Het deeg voor de pancakes wordt bereid volgens de instructies op de verpakking. Wij voegen nog een snuifje zout ...
Ingrediënten: Koopmans American pancake mix licht gezoet, melk, eieren, eiwitten, zout
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Muffins met banaan en chocolade

Ann Vertriest

Verwarm de oven voor op 180°. Doe alle droge ingrediënten in een kom en meng goed. ...
Ingrediënten: bloem, bakpoeder, donkerbruine suiker, overrijpe geprakte banaan, zwarte chocoladepastilles
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans Gebak 4 personen

Ontbijtmuffins

Verwarm de oven voor op 170 graden. ...
Ingrediënten: havermout, banaan, eieren, sojamelk, bicarbonaat
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans Gebak 4 personen