Krokantje met gekonfijte foie gras, slaatje van waterkers, witte selder en Granny Smith met langoustines tandoori.

MasterChef

...
Ingrediënten: citroen, zuurdesembrood, Fleur de Sel, witte balsamico azijn, olijfolie
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Indisch Voorgerecht 4 personen

Tajine met gamba's en chermoula

Maak eerst de chermoula: wrijf de knoflook met het zout in een vijzel met een stamper fijn. Snijd de peterselie ...
Ingrediënten: gamba's, knoflook, bosje bladpeterselie, koriander, mild paprikapoeder
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Marokkaans Hoofdgerecht 4 personen

Heerlijke cocktail: de perzik-margarita

Pieter Declercq

Doe het water, suiker en perziken in een kookpannetje. Breng aan de kook en mix fijn. Laat afkoelen. ...
Ingrediënten: suiker, water, perziken (uit blik), tequila, grand marnier
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Zuid-Amerikaans 4 personen