Freakshake: Caramel Crunch
Ingrediënten: karamelijs, melk, karamelsaus, karamelsaus, slagroom
Millefeuille van bosaardbeien met tagada-roomijs
Ingrediënten: melk chocolade, witte chocolade, melk, room, eigeel
Warme chocolademelk met kaneel en talloze variaties
Ingrediënten: pure chocolade (70% cacao), melk, kaneelstokjes, mini-marshmellows, slagroom
Fruitsalade "Onder De Palmbomen": kiwi, mandarijn en banaan
Marsepeinbolletjes met kokos of cacao
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: kokosolie, amandelen, honing, limoen, kokospoeder
De favoriet van James Bond: Martini Extra Dry
Ingrediënten: Martini Extra Dry, gin, citroen, ijsblokjes,
Een klassieker onder de cocktails: de Negroni Rubino
Ingrediënten: Martini Bitter, gin, Martini Rubino, sinaasappel , ijsblokjes
Een stijlvolle klassieker: de enige echte Bellini
Ingrediënten: Martini Bellini "Ready to serve", perzik (wit), frambozen, ijsblokjes,