Havermoutmuffins met dadels en kaneel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Scones
Ingrediënten: boter, zelfrijzende bloem, bicarbonaat, melk, eierdooier
Frisse vruchtencake
Ingrediënten: Alpro Variatie op Yoghurt Aardbei (of smaak naar keuze), yoghurtpotjes suiker, eieren, yoghurtpotje Alpro Drink Nature , yoghurtpotjes tarwebloem
Marshmallow
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: kristalsuiker, glucose, eiwitten, suiker, gelatine
Marshmellow
Ingrediënten: water, gelatine, kleurstof, eiwitten, glucose
Gekruide appelsamosa's
Ingrediënten: appels, citroensap, zoetstof in poedervorm, vanillesuiker, groene anijspoeder
Flensjes met gebakken appel en amandelschilfers
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Glutenvrije koekjes van amandel en chocolade
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: amandelpoeder, chocolade, zout, natriumbicarbonaat (baking soda), boter
Peachblossom cake
Ingrediënten: echte boter, kristalsuiker, vanille essence, perziksiroop, melk