Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Japans filter
Japans
(-)
Remove Grieks filter
Grieks
(-)
Remove Thais filter
Thais
(-)
Remove Vetarm filter
Vetarm
(-)
Remove Veganistisch filter
Veganistisch
Keuken
Remove Grieks filter
Grieks
Remove Thais filter
Thais
Belgisch
10
Apply Belgisch filter
Aziatisch
7
Apply Aziatisch filter
Italiaans
3
Apply Italiaans filter
Frans
2
Apply Frans filter
Indisch
1
Apply Indisch filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Mediterraans
1
Apply Mediterraans filter
Maaltijd
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Veganistisch filter
Veganistisch
Remove Vetarm filter
Vetarm
Caloriearm
9
Apply Caloriearm filter
Glutenvrij
3
Apply Glutenvrij filter
Vegetarisch
3
Apply Vegetarisch filter
Diabetici
1
Apply Diabetici filter
Moeilijkheid
Beginner
2
Apply Beginner filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48182
48203
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Moussaka met rode bonen, courgette en 'vegan' gehakt
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
5 okt 2015
Begin met de tomatensaus. Pel en snij de ui fijn. Pel en plet de look. ...
Ingrediënten: rode bonen (blik), gepelde tomaten in stukjes (1 blik),
look
,
oregano
, peper en zout
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Grieks
Hoofdgerecht
4 personen
Tom kha kai
Albert Verdeyen
-
Start to Cook
8 jan 2012
Breng de kokosmelk, de kippenbouillon, de vissaus en de suiker aan de kook. Als het begint te pruttelen mag je ...
Ingrediënten:
gedroogde galanga, of 5 cm verse galanga
,
kokosmelk
, kippenbouillon, kipfilet in reepjes,
vissaus
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Aziatisch
Voorgerecht
4 personen