Vanillecake
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: eieren, suiker, bloem, gist, vanillesuiker
Bewaarwafeltjes
Ingrediënten: zachte boter, rietsuiker, vanillesuiker (of 2 pakjes), eieren, karnemelk
Havermoutmuffins met dadels en kaneel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Marshmallow
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: kristalsuiker, glucose, eiwitten, suiker, gelatine
Marshmellow
Ingrediënten: water, gelatine, kleurstof, eiwitten, glucose
Gekruide appelsamosa's
Ingrediënten: appels, citroensap, zoetstof in poedervorm, vanillesuiker, groene anijspoeder
Flensjes met gebakken appel en amandelschilfers
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Rode cupcakes
Haverkoekjes met rozijnen
Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken
Ingrediënten: zachte donkerbruine suiker, fijne suiker, ongezouten boter, gesmolten en afgekoeld, gewone bloem, bicarbonaat
Chocoladerol met aardbeien
Ingrediënten: kristalsuiker, cacaopoeder, bloem, eieren, ijskoude slagroom