Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
4 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Mediterraans filter
Mediterraans
(-)
Remove Indisch filter
Indisch
(-)
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Italiaans
1
Apply Italiaans filter
Maaltijd
Remove Hapje filter
Hapje
Hoofdgerecht
19
Apply Hoofdgerecht filter
Voorgerecht
12
Apply Voorgerecht filter
Dessert
9
Apply Dessert filter
Dranken
4
Apply Dranken filter
Lunch
4
Apply Lunch filter
Soep
4
Apply Soep filter
Salades
2
Apply Salades filter
Bijgerecht
1
Apply Bijgerecht filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Tussengerecht
1
Apply Tussengerecht filter
Vieruurtje
1
Apply Vieruurtje filter
Dieet
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
Vegetarisch
23
Apply Vegetarisch filter
Glutenvrij
1
Apply Glutenvrij filter
Macro-biotisch
1
Apply Macro-biotisch filter
Veganistisch
1
Apply Veganistisch filter
Moeilijkheid
Dit kan iedereen
3
Apply Dit kan iedereen filter
Beginner
1
Apply Beginner filter
Duur
Minder dan 15 minuten
3
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Dipsaus met rode biet en feta
Pieter Declercq
27 nov 2015
Doe alles in een blender. ...
Ingrediënten:
rode biet (voorgekookt)
,
rode chilipeper
,
feta
,
koriander
,
limoen
Dit kan iedereen
Minder dan 15 minuten
Belgisch
4 personen
Opgevulde tomaatjes met Maredsous
25 jun 2016
Was de kerstomaatjes en snij ze in twee. ...
Ingrediënten: kerstomaatjes, Maredsous® Dubbelroom, Lompeieren, ,
Dit kan iedereen
Minder dan 15 minuten
Belgisch
4 personen
Sint-Jakobsvruchten met tomaat en zalmeitjes
Pascale Naessens
24 mrt 2014
Maak een inkerving aan de onderkant van de tomaat in de vorm van een kruis. Snijd niet te diep, maar zorg ...
Ingrediënten:
Sint-Jakobsvruchten
,
tomaat
, zalmeitjes,
lente-ui
, hazelnootolie
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Hapje
4 personen
Dipsaus met curry en yoghurt
Pieter Declercq
27 nov 2015
Mix alles onder elkaar. ...
Ingrediënten:
Griekse yoghurt
,
kerriepoeder
, zwarte peper, (zee)zout,
limoensap
Dit kan iedereen
Minder dan 15 minuten
Belgisch
4 personen