Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Ontbijt vol vitamine C: havermoutballetjes, fruitsalade, broccolisalade en pompelmoessap
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: havermout, kokosschilfers, pindapasta, gebroken lijnzaad, donkere chocolade (minimum 72%)
Kabeljauwkroketjes met dragondip en whisky sour
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: whisky, suikersiroop, citroensap, ijsblokjes, zeste van sinaasappel
Bakplezier: zo maak je het bekende luipaardbrood
Ingrediënten: bloem, suiker, droge gist, zout, melk
Havermoutpistolets van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: havermout(meel), eieren, droge gist, sojadrink, medjoul dadels
Tandoori kippenboutjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kippenbouten, rode ui, limoen, cha'at masala mengeling, gemberpasta
Wereld Nutella Dag: maak zelf de lekkerste Ferrero Rocher
Ingrediënten: sigarenkoekjes, hazelnoten, rice krispies, chocopasta, donkere chocolade of melkchocolade