Amandel-appelsientaart met vanilleyoghurt en mosselen marinera
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: appelsienen, rietsuiker, eieren, amandelpoeder, taartvorm
Crème anglaise met abrikozen en dadels
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: eierdooiers, melk, vanillestokje, amandelschilfers, dadels
Churros
Ingrediënten: zout, kaneelpoeder, kristalsuiker, water, zonnebloemolie
Crema catalan
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: melk, suiker, de schil van een halve citroen en een halve sinaasappel, kaneelstokje, steranijs
Krokante amandelpakjes met sinaasappelsiroop
Ingrediënten: grof gehakte amandelen, brickdeeg-vellen, suiker, oranjebloesem, kaneel
Go Portugal: Pasteis De Belem & Portugese cocktail
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Crema Catalana
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: suiker, eidooiers, maïszetmeel, kaneelstokje, citroen (zeste)