Crumble met appel en peer, coulis van frambozen en custard van citroen

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij de vanillestok overlangs. Meng alle ingrediënten met de vanillezaadjes voor de crumble in een grote kom tot ...
Ingrediënten: appels, peren, vanillestok, gember, honing
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Brits 4 personen

Amandel-appelsientaart met vanilleyoghurt en mosselen marinera

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de taart: zet de appelsienen op in water en laat 2 uur sudderen op een zacht vuurtje. ...
Ingrediënten: appelsienen, rietsuiker, eieren, amandelpoeder, taartvorm
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Spaans Dessert 4 personen

Soort soufflé van rabarber en custard

Jamie Oliver - Jamie at Home

Verwarm de oven voor op 180°C/gas 4 en zet er een bakplaat in zodat die kan opwarmen. Doe de rabarber in een pot ...
Ingrediënten: zeezout, rabarber, poedersuiker (plus 2 eetlepels extra), gemberkoekjes, biologische eieren (voor 4 eiwitten, 1 eigeel)
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Brits Dessert 4 personen

Chocoladetaart met pepermunt zonder zuivel of eieren

Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken

Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed drie ronde cakevormen met een diameter van 20 cm met siliconenpapier. ...
Ingrediënten: gewone bloem, cacaopoeder, fijne kristalsuiker, bakpoeder, witte wijnazijn
Expert Tussen 60 en 90 minuten Brits Dessert 10 personen

Romige rijstpudding met supersnelle aardbeienjam

Jamie Oliver - Jamie at Home

Leg de aardbeien in een brede pan van roestvrij staal en strooi er de suiker over. Plet de aardbeien met je handen, ...
Ingrediënten: meringue, verkruimeld, poedersuiker, aardbeien, schoongemaakt en uitgelekt (enkele voor garnering), dessertrijst, vanillesuiker
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Brits Dessert 4 personen

Bruidstaart met rozen van witte chocolade

Eric Lanlard - Glamour Puds

Maak de siroop. Breng het water met de suiker in een steelpan aan de kook en roer tot de suiker opgelost is. Laat ...
Ingrediënten: vanillebiscuits van 10 cm, 15 cm, 20 cm en 25 cm diameter, dunne taartkartons : 10 cm, 15 cm en 20 cm diameter, taartbord (30cm), taartbord (35cm), grote plastic stapelstokken
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Brits Dessert 4 personen