Velouté van erwtjes met munt en gebakken parmaham

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de feestelijke soep aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: groentebouillon , diepvrieserwtjes, zwarte peper, rijstmelk, parmaham
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Ossenstaartsoep met Madeira, paddenstoelen en warmoes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Spoel de ossenstaart stukken grondig in water met zout. Zet ze onder in water. Voeg zout, witte peperbollen, laurier ...
Ingrediënten: ossenstaart, wortelen, witte selder, witte peper, ui
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Ossenstaartvelouté met knolselder, sint-jacobsvruchten en witloof

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de velouté: smelt een klont boter met twee eetlepels arachideolie in een grote pot. Kruid het vlees goed ...
Ingrediënten: ossenstaart, wortelen, selder, tijm, laurier
Gevorderde Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Aspergesoep met room en peper

Schil de asperges. Snij er onderaan 2 cm af. ...
Ingrediënten: Maredsous® Peper, witte asperges, aardappel, room, kervel
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Tomatensoep met Maredsous® Dubbelroom

Was en schil de tomaten en snijd ze in stukjes. ...
Ingrediënten: Maredsous® Dubbelroom, tomaten, bouillon, ui, knoflook
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen