Aspergesoep met room en peper

Ingrediënten

  • 3 el Maredsous® Peper
  • 1 kleine aardappel
  • 5 cl room
  • enkele takjes kervel
  • peper
  • zout

Een aspergesoepje, hoe lekker is dat? Met een extra scheutje room en wat stukjes asperges maak je het helemaal af.

Beginner
4 personen
Minder dan 15 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Schil de asperges. Snij er onderaan 2 cm af.

  2. Schil de aardappel en snij hem in stukken.

  3. Zet de groenten onder water in een ruime kookpot en laat ze 20 minuten koken, tot ze lekker gaar zijn. Snij de kopjes van de asperges maar houd ze bij.

  4. Mix de soep en breng ze op smaak met peper en zout.

  5. Verdun de Maredsous® Peper met de room en voeg bij de soep.

  6. Leg in elk bord wat aspergepunten en snippers kervel.

0
Nog geen stemmen

Fijn samenzijn met Maredsous®

De zomer staat voor de deur. Perfect voor een boele frisse gerechtjes met Maredsous.

 

Ontdek meer over deze aspergesoep. 

Bekijk meer recepten met Maredsous!